Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Aura

aura – utstråling fra mennesker, dyr og planter som vanligvis er usynlig, men som kan sees av enkelte individer. Ulike aura-farger tenkes å gjenspeile ulike sider ved menneskets åndelige dimensjon: f.eks. står gult for intellektet, grønt for harmoni, blått for healing og fiolett for åndelig visdom. På denne bakgrunn kan det utarbeides aurografer, tegninger som viser en persons åndelige og fysiske tilstand.

I tillegg har vi forskjellige former for utstråling. Noen mennesker har evnen til å se fargene i denne auraen, akkurat på samme måte som vi kan se regnbuen på himmelen, eller som et spekter av farger i prismekroner når lyset skinner gjennom. Dette lyset, skinnet, rundt mennesker og dyr er det vi kaller aura. Auraen kan vise andre og oss selv hvem vi er, og hva vi har av spesialkompetanse.

Alt i universet ser ut til å være bare en vibrasjon. Hvert atom, hver eneste del av et atom,elektron, hver elementær "partikkel", og selv våre tanker og bevissthet er bare vibrasjoner. Derfor kan vi definere Aura som elektro-fotoniske vibrasjoners respons til et objekt. Aura rundt mennesker er delvis sammensatt av EM (elektromagnetisk) stråling, fra mikrobølgeovn, infrarød (IR) for UV-lys.

Den lave frekvensen mikroovn og infrarød del av spekteret (kroppsvarme) synes å være relatert til de lave nivåene av funksjon av kroppen (DNA struktur, metabolisme, sirkulasjon etc.) mens høy frekvens (UV del) er mer relatert til vår bevisste aktivitet som tenkning, kreativitet, intensjoner, sans for humor og følelser.

Russiske forskere, som ligger 3 tiår foran alle andre i Aura forskning, gjør eksperimenter som tyder på at vårt DNA kan endres, ved å påvirke dets mikrobølgeovn Aura.

Auraen reflekterer din energi både fysisk og psykisk. Den omfavner deg med en følelses- og tankeenergi som igjen skapes av våre interne og eksterne opplevelser, både positive og negative.

Denne energien påvirker også kroppens celler og vev og blir vår biografi. Derfor blir våre opplevelser og erfaring til slutt vår biologi.

Disse avtrykkene i auraen skaper et ”energi-språk” som kan leses av en clairvoyant. Det samme gjelder selvfølgelig positive opplevelser. Bare tenk tilbake på en gang du gjorde noe godt for deg selv eller andre. Du merker med en gang enpositiv energi.

Positive og negative opplevelser registreres som en kode i både din fysiske struktur (celler/vev), samt i den psykiske struktur (aura). over hodet har MEGET spesielle betydninger. Ser du noens aura kan du faktisk se den andre personens tanker før du hører dem uttrykt verbalt.

Hvis du ikke er enig med hva denne personen sier, ser du fort en løgn. Vi kan ikke forfalske Aura. Det viser vår sanne natur og intensjoner for alle som ser den. Dessuten er auraen vår åndelige signatur.

Når du ser en person med en lys, renaura, kan du være sikker på at denne personen er god og åndelig avansert, selv hvis han/hun er beskjeden og ikke klar over det. Når du ser en person med et grått eller mørk aura, kan du være nesten sikker på at denne personen har uklare intensjoner, uansetthvor imponerende, veltalende, utdannet, eller "velkledd" han/hun synes å være.

ØVELSE FOR Å LÆRE Å SE AURA

Det finnes nemlig måter å øve på for og forbedre evnen til å se auraen.

Du kan holde hånden din opp mot en lys vegg ,helst hvit. Ikke legg hånden på veggen, bare ha den som bakrunn, også ser du ikke direkte på fingrene men litt utenfor. Om du ser er det litt lys som ser ut som om det ståler ut fra fingrene.

Da ser du det innerste laget av auran din. Om du ikke ser det så øv på dette litt hver dag eller så, kanskje du ser det etterhvert. Noen ser kanskje litt farger? men om du øver på dette så kan det hende du etterhvert også greier å se farger.

Du kan også spørre noen(en venn) om å stå foran en hvit vegg så du kan trene på å se hele auraen .

Du kan også trene på husdyret eller plantene dine, for de har også en utstråling.

Man kan også få lest auraen hos enkelte terapeuter som har et elektronisk apparat for dette, der du i tillegg får med et bilde av din aura etterpå. Som regel tolker også terapeuten din aura for deg.

Hva betyr fargene i Auraen ?

Lilla:

indikerer åndelige tanker. Lilla er aldri et sterkpunkt i Auraen. Den vises bare som midlertidig "skyer" og "flammer", å indikerer virkelig åndelige tanker.

Blå:

Balansert eksistens, å opprettholde livet, lette nervesystemet, overføring av krefter og energi. Folk med blå sterkt punkt i deres Aura er avslappet, balansert og føler seg klar til å leve i en hule og overleve. De er fødtoverlevende. Elektrisk blå kan overstyre noen andre farger i Auraen, når personen mottar og / eller overføre informasjon i en telepatisk kommunikasjon.

Turkis:

indikerer dynamisk kvalitet av å være, svært energisk personlighet, i stand til projeksjon, påvirke andre mennesker. Personer med turkisesterkte punkter i Aura kan gjøre mange ting samtidig og er gode arrangører. De føler det kjedelig når de blir tvunget til å konsentrere seg om én ting. Folk elsker sjefer med turkis Aura, turkis tanke er en tanke om organisering og påvirke andre.

Grønn:

avslappende, endre energi, naturlige healing evner. Alle naturlige healere burde ha det. Personer med et grønt sterkt punkt i sin Aura er naturlige healere. Jo sterkere den grønne Auraen er, desto bedre healer. De elsker også hagearbeid og har vanligvis en "grønn hånd" - noe vokser for dem. Å være i et nærvær av en person med en sterk og grønn Aura er en svært fredelig og avslappende opplevelse. Grønn indikerer en avslappet tilstand og helbredelse.

Gul:

glede, frihet, ikke-vedlegg, frigjør eller frigi vitale styrker. Folk som gløder gult er full av indre glede, veldig sjenerøs og ikke festet til noe. Gul halo rundt hodet: høyt åndelig utvikling. En signatur av en åndelig lærer. aksepter Ikke åndelige læresetninger fra alle som ikke har en slik gul glorie. Buddha og Kristus hadde gult Halos som strekker seg til armene. I dag er det på jorden sjelden for å finne en person med en glorie større enn 1 cm. Gul halo vises som et resultat av en svært aktiv panne chakra. Svært åndelige mennesker stimulere pannechakra kontinuerlig i mange år, fordi de alltid har intensive åndelige tanker i sinnet.

Orange:

oppløftende og absorberende. Inspirerende. Et tegn på makt. Evne og / eller ønske om å kontrollere folk. Når oransje blir et sterkt punkt, bidrar det vanligvis til en gul halo, som deretter blir gull, indikerer ikke bare en åndelig lærer, men en kraftig åndelig lærer, noen som er i stand til demonstrere sine unike evner. Orange tanke er en tanke om å utøve makt eller et ønske om å kontrollere folk.

Rød:

materialistiske tanker, tanker om den fysiske kroppen. Overveiende rød Aura indikerer en materialistisk orientert person.

Rosa

(= Lilla + rød): kjærlighet (i en åndelig forstand). For å få rent rosa, må du blande den lilla (den høyeste frekvens vi oppfatter) med røde (den laveste frekvens). Rosa Aura indikerer at personen har oppnådd en perfektbalanse mellom åndelig bevissthet og materiell eksistens. De mest avansertemennesker har ikke bare en gul glorie rundt hodet (en permanent sterkt punkt i Aura), men også en stor rosa Aura som strekker seg lenger unna. rosa farget Aura er ganske sjeldent på jorden og vises bare som en midlertidig tanke, aldri som et sterkt punkt i Aura. Betydning av "skitne" farger: (Farger vises mørkere enn bakgrunnen mer som en røyk enn en glød)

Brun:

foruroligende, forstyrrende, materialistisk, benektende åndelighet.

GRÅ:

mørke tanker, deprimerende tanker, uklare intensjoner,tilstedeværelsen av en mørk side av personligheten.

Svovel

(Fargen på en sennep): smerte. sinne

HVIT:

alvorlig sykdom, kunstig stimulering (narkotika). Hvorfor indikere den hvite fargen i Aura problemer? Hvit farge er som støy, heller enn et sett med harmoniske toner (monokromatiske farger). Det er umulig å "justere"støyen til et orkester som spiller harmonisk musikk, derav den hvite Aura som indikerer en mangel på harmoni i kropp og sinn. Naturen, som vi er en del av, er harmonisk. Denne harmoni kommer i diskret vibrasjon "toner" eller harmonier, delvis beskrevet av den moderne kvantefysikken. Flere timer før dødsfallet, blir Auraen hvit, og øker kraftig i intensitet. På grunn av dette er det i de fleste kulturer "døden" avbildet i hvit (ikke svart), fordi i det siste, kunne folk faktisk se en hvit Aura før døden. Det virker som våre forfedre visste mye mer enn vi vil innrømme.

Noe av stoffet er hentet fra boka "Les din aura"

0